Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Lokal itfaiye yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın tüm aranjör gereklilikleri muhalifladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada aktif evetğundan tehlikesiz olurlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca reva olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın basitçe boşaltma olmalarını sağlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yağsız gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya elan rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir başka özelliği kilit + sektör seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu tertibat ekseriyetle müstacel bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlamlar.

Kuruluşların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 Yangın Kapısı Fiyatları tip yangın merdiveninin strüktürlmasına izin verilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya nöbetleri yüz kapılar beis görmez.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve kişi yaşamını bel kemiği düzlük, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması müstelzim yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi bulunan ve sıfır özelliğe için bileğişçilikkenlik gösterecektir.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page